Jumbo Digital Oy rakentaa led -tekniikkaan perustuvia täysvärinäyttöjä. Tiimimme on asiastaan innostunut ja siihen sydämellä sitoutunut – kaikki omistajat työskentelevät täysipäiväisesti yrityksessämme.

Seuraamme alan kehitystä jatkuvasti ja yhteytemme komponentteja valmistaviin tehtaisiin ovat tiiviit. Tiedämme mikä tekniikka toimii Suomen haastavissa olosuhteissa parhaiten ja mitkä asiat on tärkeintä huomioida asiakkaidemme näyttävän näkyvyyden takaamiseksi.

Osaava henkilöstömme vastaa projektien kokonaisvaltaisesta toteutuksesta alusta alkaen. Hoidamme suunnitteluprosessin ja autamme mahdollisissa lupa-asioissa. Toteutamme led-screenien teknisen kokoonpanon ja huolehdimme näyttöratkaisun asennuksen yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti. Tarjoamme kattavat ylläpitopalvelut led-screenin toimintaa tukemaan ja halutessasi myös vastaamme digitaalisesta sisällönhallinnasta.

Yli

toteutettua led-screenprojektia

Yli

asennettua neliömetriä

Kokemus

Omaamme yli 10 vuoden kokemuksen erilaisten led-näyttöratkaisujen toimittamisesta. Kokemuksen tuoman tietotaidon siirrämme suoraan projekteihimme.

Avaimet käteen

Hoidamme led-screenin rakentamisen alusta loppuun. Olemme asiakkaiden mukana projektin kaikissa vaiheissa.

Uusinta huipputekniikkaa

Käymme komponenttien valmistajien kanssa jatkuvaa vuoropuhelua, jotta voimme tuottaa asiakkaillemme parhaan ratkaisun nyt ja tulevaisuudessa.

Haluatko oman led-screenin?