Näytöt ulkokäyttöön

Case-esimerkki ulkonäyttö

Kaustinen, 05/2018

Kaareva 19m2 jalallinen led-screen. Lue lisää..

Jumboscreenin sijoittamisessa tärkeintä on sijainti, joka tavoittaa mahdollisimman paljon katsekontakteja. Ulkonäytöt jakautuvat käytännössä kahteen; jalallisiin tienvarsitauluihin ja julkisivukiinnitteisiin. Näissä rakenteet ovat erilaiset. Jalalliset screenit vaativat perustuksen kestämään screenin painon ja julkisivukiinnityksessä rakenne kiinnitetään seinään ja näyttö ottaa kantavuutensa seinän kantavasta rakenteesta. Itse screenit ovat täysin samanlaisia, joskin huoltosuunta voi vaihtua riippuen kuinka lähelle julkisivua asennus toteutetaan. LED-näyttö tarjoaa monipuolisen, nykyaikaisen ja näyttävän kanavan markkinoinnille reaaliaikaiseen viestintään.

Olemme suunnitelleet Suomen sääoloihin sopivan komponenttiyhdistelmän, joka tuottaa laadukkaan katselukokemuksen niin talven pakkasilla ja kuin kesän kirkkaina päivinä. Suomen valoisat kesät vaativat ulkonäytöiltä riittävän kirkkauden, pimeät talvet kehittyneen automaattisen kirkkauden säädön ja pakkasen kestävät komponentit. Ulkonäyttömme ovat IP65 suojattuja.

Ulkonäyttö vaatii aina lupaviranomaisilta luvan ja olemmekin tarvittaessa mukana tekemässä lupahakemusta. Automaattinen kirkkaudensäätö on pakollinen, jotta screenin toiminta luonnistuu vuoden läpi sekä syksyn pimeissä illoissa että keskikesän kohtisuorissa auringonpaisteissa.

Haluatko oman led-screenin?