Digitaaliset mediaratkaisut

Pienintä yksityiskohtaa myöten

Tarjoamme kokonaispalveluna LED-tekniikkaan perustuvan digitaalisen median toimituksen ja operoinnin. Laadukas lopputulos tarkoittaa miellyttävää ja vaikuttavaa katselukokemusta. Siihen pääseminen koostuu useista osatekijöistä. Meillä on kokemusta ja näkemystä asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjen Jumboscreen-mediaratkaisujen toteutuksesta. Valitsemme itse käytettävät komponentit ja varmistamme siten näyttöratkaisujen järkevän laadun.

Ulkonäytöt

Jumboscreenin sijoittamisessa tärkeintä on sijainti joka tavoittaa mahdollisimman paljon katsekontakteja. LED-näyttö tarjoaa monipuolisen, nykyaikaisen ja näyttävän kanavan markkinoinnille ja muulle viestinnälle. Jumboscreen nostaa myös kiinteistön profiilia ja luo menestyjän imagoa.

Olemme suunnitelleet Suomen sääoloihin sopivan komponenttiyhdistelmän, joka tuottaa laadukkaan katselukokemuksen niin talven pakkasilla ja kuin kesän kirkkaina päivinä. Suomen valoisat kesät vaativat ulkonäytöiltä riittävän kirkkauden ja pimeät talvet kehittyneen automaattisen kirkkauden säädön. Ulkonäyttömme ovat IP65 suojattuja.

Sisänäytöt

Sisänäytöt sopivat mainiosti esimerkiksi erilaisiin liiketiloihin, kauppakeskuksiin sekä urheilu- ja kulttuuritiloihin. Jumboscreen on oiva viestintäkanava ja se toimii myös näyttävänä sisustuksellisena elementtinä. Sisälle sijoitettavilta näytöiltä vaaditaan tarkkaa resoluutiota sekä laajoja katselukulmia. SMD LED-tekniikalla toteutettua näyttöratkaisua voi katsella lähes nollakulmasta.

Urheilunäytöt

Urheilunäyttöjä käytetään mainoskanavana sekä ottelutapahtuman elävöittäjänä. Niillä luodaan yhteistyökumppaneille täysin uudenlaisia mahdollisuuksia mainontaan ja uutta ilmettä kilpailutapahtumaan. Mainontaa ajatellen liikkuvan kuvan hyödyntäminen lisää huomioarvoa selvästi. Helpon päivitettävyyden ansiosta mainonta on aiempaa monipuolisempaa ja näytöt mahdollistavat myös kampanjaluonteisen mainonnan.

Haluatko oman led-screenin?