Liigatason liike KooKoolta

toukokuu 22, 2014

Mediakuutio Mestiksen mestarille KooKoo Hockey Oy:lle

Jumbo Digital Oy toimittaa Kouvolan jäähalliin Jumboscreen -mediakuution pelikaudelle 2014‐2015. Tämä mediakokonaisuus tulee olemaan malliltaan 8-sivuinen. Kaikki kuution näyttöpinnat toteutetaan SMD-tekniikan led-pikseleillä. Kuution screenit, jotka on suunniteltu erityisesti ottelusta näytettävää live-kuvaa, sekä näyttötarkkuutta vaativia mainos‐ ja interaktiivisia sisältöjä silmällä pitäen, ovat kooltaan 5,31m². Pääsääntöisesti tulostauluna toimivat näyttöpinnat ovat kooltaan hieman pienempiä, mutta myös niillä kyetään vaivattomasti toistamaan monipuolista sisältöä tulostaulu –informaation lisäksi.

Ottelutapahtuma sähköistetään uudelle tasolle

Mediakuution markkinoiden kehittyneimmällä led-tekniikalla toteutetut digitaaliset näyttöpinnat nostavat KooKoon ottelutapahtuman uudelle tasolle. Näyttävyytensä ansiosta uusi media tuo oman, raikkaan lisänsä koko ottelutapahtuman ilmeeseen, kohottaen pelitapahtuman viihde- ja elämysarvoa selkeästi.

Uudistuksen myötä myös KooKoon kumppaneilleen tarjoamat yhteistyövaihtoehdot saavat täysin uusia ulottuvuuksia. Näiden yhteistyömuotojen osalta keskeisessä roolissa on kesän aikana valmistuva monipuolinen hallintaohjelmisto, joka on kokonaisuudessaan suunniteltu nimenomaan urheiluareenoiden tarpeita kuunnellen.

Ohjausohjelmistosta erottava tekijä – joustava ja monipuolinen JD Playout

Kouvolan jäähallin Jumboscreen –mediakuutiota tullaan hallinnoimaan Jumbo Digital Oy:n kehittämällä ohjelmistolla, jonka tuotekehitystä on ohjannut käyttäjäkunnan tarpeet ja vaatimukset. Ohjelmisto on suunniteltu palvelemaan erityisesti urheiluareenoita ja muita tapahtumakeskuksia, nyt ja tulevaisuudessa.

JD Playout ‐ohjelmiston avulla KooKoo Hockey saa mediakuution tarjoamat mahdollisuudet käyttöönsä täydeltä laidalta. Uusien toiminnallisuuksien lisäksi ohjelmiston avulla on tarkoitus vähentää laiteruuhkaa usein vanhakantaisissa ohjaamokeskuksissa, yksinkertaistaa ja selkeyttää käyttöliittymää keskittymällä intuitiiviseen käyttäjäkokemukseen ja luontevaan käytettävyyteen. Ohjelmiston kehitys on jatkuvaa ja sitä ohjaa jatkossakin käyttäjäkunnan tarpeet. Tulevat kehityskohteet ovat erityisesti interaktiivisuuden ja älykkäiden sisältöjen lisäämisessä; yleisön osallistuttaminen uusmediaratkaisuja hyödyntäen ja näkyvyys mediakuution välityksellä käytävässä viestinnässä tulevat olemaan lähitulevaisuuden kulmakiviä myös urheilutapahtumien yhteistyökumppaneille ja tapahtumalle itselleen.

Jääkiekko ja Jumboscreenit lähellä sydäntä

Jumbo Digital Oy on erittäin iloinen KooKoo Hockey Oy:n kanssa alkaneesta yhteistyöstä. Yrityksenä olemme intohimoinen jääkiekkoilun ystävä. Mestiksen puolustava mestari on vahvasti matkalla kohti seuraavaa porrasta eli Liigaa ja mediakuutio on oleellinen osa tätä projektia. On hienoa olla mukana mahdollistamass perinteikkään seuran matkaa kohti uusia haasteita.