Led-screenin etu verrattuna perinteiseen tienvarsimainokseen eli billboardiin

helmikuu 14, 2023

LED-näytöt, joita käytetään digitaalisessa ulkomainonnassa, tarjoavat useita etuja verrattuna perinteisiin tienvarsimainoksiin eli billboardeihin. Tässä on muutamia syitä, miksi led-screenit ovat parempia kuin billboard-mainokset:

  1. Liikkuvan kuvan käyttö: LED-näytöt voivat näyttää liikkuvaa kuvaa ja animaatioita, mikä tekee mainoksista huomiota herättävämpiä ja vaikuttavampia kuin staattiset kuvat perinteisissä billboardeissa. Digitaalinen mainos nähdään jopa 8-10 kertaa todennäköisemmin kuin staattinen mainos.
  2. Reaaliaikainen sisällön päivitys: LED-näytöt mahdollistavat mainossisällön nopean ja helpon päivittämisen reaaliajassa. Tämä ominaisuus tarjoaa mahdollisuuden muokata ja optimoida kampanjan sisältöä nopeasti, jolloin mainoksia voidaan räätälöidä ajankohtaisiin tapahtumiin ja yleisön reaktioihin.
  3. Kampanjoiden hinta: LED-näyttöjen avulla voidaan näyttää useampia mainoksia ja kampanjoita samassa paikassa, mikä tarjoaa mainostajille suuremman joustavuuden ja näin myös kampanjan hinta on usein myös huomattavasti maltillisempi asiakkaalle. Perinteisessä billboard-mainonnassa on yleensä vain yksi mainos, joka pysyy samana kampanjan ajan.
  4. Ympäristöystävällisyys: LED-näytöt ovat ympäristöystävällisempiä kuin perinteiset billboardeihin käytetyt materiaalit, esimerkiksi loistelamput, koska ne kuluttavat vähemmän energiaa ja kestävät kauemmin.
  5. Kustannuksen jakaminen koko elinkaarelle: Vaikka LED-näyttöjen hankintakustannukset ovat korkeammat kuin perinteisten billboardeihin, ne voivat olla kustannustehokkaampia pitkällä aikavälillä, koska niitä voidaan käyttää pidempään ja sisältöä voidaan päivittää helposti, ilman että tarvitsee painattaa uutta mainos-kangasta. tai -plakaatia.

Nämä asiat huomioiden voidaan todeta, että LED-näytöt tarjoavat useita etuja verrattuna perinteisiin billboard-mainoksiin.